Bel Nu : +44-1213185520
  • face
  • twitter
  • google
  • pinterest

Wat te doen als McAfee geen verbinding kan maken met de server?

De toepassing McAfee Security Scan is geen antivirusprogramma. Zijn officiële functie is om uw verdediging te "beoordelen" en aan u te rapporteren of uw computer al dan niet vatbaar is voor aanvallen. Het inspecteert de staat van uw firewall en antivirussoftware, uw browsegeschiedenis op het web en alle objecten die momenteel in het geheugen worden uitgevoerd, op zoek naar schadelijke software. Windows voert de meeste van deze bewerkingen uit, maar McAfee Security Scan vestigt de aandacht op het feit dat ze worden uitgevoerd.


Het is mogelijk dat het probleem niet te maken heeft met de McAfee-servers; als u zich echter in de Verenigde Staten, ontvangt u mogelijk geen reactie wanneer u McAfee probeert te pingen, omdat sommige deelservers staan dit niet toe. Klik op start, klik vervolgens op uitvoeren en typ vervolgens ping download.mcafee.com. Dit zou moeten werken, maar als het niet werkt, probeer het dan toch als je in de Verenigde Staten bent. Dit zou een DOS moeten veroorzaken venster om op te starten en de resultaten van de inspanning aan u te tonen. U kunt zelfs contact opnemen met het McAfee-klantenservicenummer via: hun technische ondersteuning van McAfee.!


Sommige schadelijke software beperkt uw toegang tot een vooraf bepaalde lijst met websites die zich bezighouden met uw veiligheid om te voorkomen dat u verwijderingshulpmiddelen downloadt. Is het alleen McAfee waarmee u problemen ondervindt om verbinding te maken? Probeer naar Microsoft te gaan voor Windows Updates en naar Malwarebytes.org; beide websites zouden op een dergelijke lijst moeten staan. Als u MVT niet kunt installeren of McAfee niet kunt bijwerken om de installatie van McAfee te controleren, kunt u overwegen McAfee Security Scan Plus te installeren.


De belangrijkste vraag is of malware je verhindert om MVT en je updates te downloaden. Je kunt meer te weten komen door het advies op te volgen dat ik je heb gegeven, maar als je besmet bent, moeten we weten wat voor soort virus je hebt. Voer dus een McAfee-scan uit, ook al hebt u niet de meest recente updates geïnstalleerd, en laat ons dan weten wat het detecteert.


Als u meer hulp of een McAfee-ondersteuningsnummer wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons McAfee-klantenservice team. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of livechathulp. Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij een specialist aanwijzen om zo snel mogelijk naar de situatie te kijken. Als je nog steeds vragen of opmerkingen hebt nadat we het probleem hebben opgelost, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag.


Wij helpen u graag verder!